Am fost la porțile Cerului și ale Infernului. Noua mărturie a Doamnei Doctor Gloria Polo [eBook]

 3,12

Ediție îngrijită de  Flaviano Patrizi

ISBN: 9791220008761
Ediție: Prima (2017)
Editor: Himmel Edizioni
Format: epub

Descrizione

Impresionantă mărturie a unui medic stomatolog, Gloria Polo care, în 5 mai 1995, în urma unui trăsnet devastator, a ajuns în moarte clinică şi astfel sufletul ei a trăit o experienţă unică, ajungând, cum spune ea, “la porţile Cerului şi ale Iadului” .

O mărturie de la cel care a trecut prin Rai şi Iad, care a auzit glasul Celui Care a creat toate, Care este Iubirea infinită, Care ne vrea fericiţi pe toţi, Care atât de mult a iubit şi iubeşte lumea, încât L-a dat sacrificiului suprem pe Însuşi Unicul Său Fiu, Iisus Christos, făcut Om, pentru salvarea ei, nu poate decât să ne „trezească” din indiferenţă şi să trăim astfel încât să putem dobândi viaţa veşnică, Raiul, fericirea fără de sfârşit.

Unii vor spune că le ajunge ceea ce ne spune Biblia şi Biserica lui Christos. Şi, totuşi, o mărturie care readuce în actualitatea imediată mesajul biblic nu poate decât să ne intereseze, să ne cutremure, să ne bucure, fiindcă e în folosul tuturor, şi nu contravine cu nimic mesajului biblic, dimpotrivă, îl întăreşte.